BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

plaatmateriaal bpg van der meulen

Met plaatmateriaal bedoelen we composietmaterialen die bestaan uit verschillende lagen. Vaak gaat het om houtlagen die met elkaar verlijmd zijn. Plaatmaterialen zijn steeds verder ontwikkeld, wat heeft geleid tot een grote variëteit aan toepassingen. Van het eenvoudige decoratieve multiplex dat iedereen wel kent, tot ijzersterk vliegtuigtriplex. Plaatmateriaal is onder te verdelen in verschillende groepen, zoals constructie- garantie- en betonplex plaatmateriaal. Bijna al deze soorten zijn verkrijgbaar bij BPG van der Meulen, kortom: hier vindt u een breed palet aan plaatmateriaal voor de meest uiteenlopende projecten.

MDF platen, spaanplaat en andere varianten

Op zoek naar MDF of spaanplaat om meubels van te maken? Bij BPG van der Meulen zijn deze soorten plaatmateriaal altijd op voorraad in houtkleur of wit. Ook constructieplaten als multiplex, underlayment en OSB zijn hier volop verkrijgbaar. De deskundige medewerkers van BPG van der Meulen kunnen u precies vertellen wat de voordelen zijn van deze soorten plaatmateriaal en welk plaatmateriaal het beste past bij uw project. Gaat u buiten aan de slag, bijvoorbeeld met buitenplafonds of uileborden? Dan heeft u garantieplaat nodig. Een goede kans dat u aan de Swijnswei precies de soort vindt die u zocht. Ook voor gevelbekleding vindt u bij van der Meulen zeer degelijk plaatmateriaal. Wie bezig gaat met binnenafbouw, vindt bij van der Meulen diverse gipsplaten.


 


 
Bel mij