BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

over bpg van der meulen

Tussen Drachten en Heerenveen, te midden van mooie Friese landerijen, ligt BPG van der Meulen. Het grote BPG-pand met ruime houthal is makkelijk te vinden, slechts 2 kilometer vanaf de A7 aan de Swijnswei in Nij Beets. 

Hier komen sinds 1977 al aannemers en loonbedrijven voor de aanschaf van bouwmaterialen in de breedste zin van het woord. Ruwbouwmaterialen, afbouwmaterialen, machines, gereedschap... Een rit naar BPG van der Meulen en u kunt meteen aan de slag.
Grote partijen bouwmaterialen kunt u op de bouwplaats laten leveren. BPG van der Meulen heeft eigen vrachtwagens en chauffeurs, zodat u zeker weet dat u de bestelde goederen op het juiste moment geleverd krijgt door een bekende chauffeur.

Sinds 2002 sloot de bouwmaterialenhandel zich aan bij het collectief 4Plus en sinds 2011 is Van der Meulen onderdeel van de BPG-groep. Deze Bouwpartner Groep koopt bouwmaterialen gezamenlijk in, waardoor zij tegen concurrerende prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als professionele bouwer of particulier. Naast A-merken in verschillende productgroepen heeft BPG ook veel eigen merk-producten, professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Alle BPG-leden zijn, net als BPG van der Meulen, echte familiebedrijven. 

Bouwmaterialen

In de afgelopen decennia groeide BPG van der Meulen uit tot de grote bouwmaterialenhandel met houtloods die het nu is. Anno 2016 heeft het bedrijf een 4.000 m2 groot pand met een Bouwshop van 500 m2, een drive-through magazijn en een showroom. Zo kunt u gemakkelijk bouwmaterialen ophalen zonder dat u door de winkel hoeft. Alles is aangepast aan de behoeftes van de moderne professionele klusser. Maar ook als doe-het-zelver bent u van harte welkom in deze bouwmaterialenhandel.


 
Bel mij