BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

isolatie bpg van der meulen

Een (ver)bouwproject is altijd een investering. Maar waar mensen doorgaans vooral investeren in woongenot, is isolatie een project waar men heel duidelijk rendement uit wil halen. Naast dat woongenot. Nu investeren

Tussen Drachten en Heerenveen, te midden van mooie Friese landerijen, ligt BPG van der Meulen. Het grote BPG-pand met ruime houthal is makkelijk te vinden, slechts 2 kilometer vanaf de A7 aan de Swijnswei in Nij Beets. Hier komen sinds 1977 al aannemers en loonbedrijven voor de aanschaf van bouwmaterialen in de breedste zin van het woord. Ruwbouwmaterialen, afbouwmaterialen, machines, gereedschap... Een rit naar BPG van der Meulen en u kunt meteen aan de slag. Grote partijen bouwmaterialen kunt u op de bouwplaats laten leveren. BPG van der Meulen heeft eigen vrachtwagens en chauffeurs, zodat u zeker weet dat u de bestelde goederen op het juiste moment geleverd krijgt door een bekende chauffeur.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is de isolatie van de ruimte tussen twee muren die samen een buitengevel vormen. Dit is specialistisch werk, geen doe-het-zelfklus. Voor spouwmuurisolatie heeft BPG van der Meulen hoogwaardig materiaal op voorraad om de hoogste Rc-waarde te realiseren. De Rc-waarde geeft aan welke isolerende waarde de gehele spouwmuurconstructie heeft. Het is de R-waarde waarmee het warmte-isolerend vermogen van een materiaallaag wordt berekend, maar dan berekend voor de hele constructie.

Vloerisolatie


Voor isolatie van de vloer leveren wij balkje-broodje vloeren. Deze worden ook wel combinatievloeren genoemd. Het zijn systeemvloeren die bestaan uit prefab voorgespannen betonnen liggers met vulblokken ertussen en een druklaag. De vulblokken zijn van een eenvoudig, handzaam, lichtgewicht materiaal, vandaar de naam 'balkje-broodje'. Voor renovatie van vloeren bieden wij isodekens. Daarmee kunt u de isolatie van een bestaande vloer aanzienlijk verbeteren. 
Bel mij