BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

dakpannen van bpg van der meulen

Als u op de Swijnswei aan komt rijden, ziet u ze al meteen staan. In natuurrood, zwart of mat verglaasd. Hoge kwaliteit dakpannen tegen een scherpe prijs. Naast dakpannen heeft BPG van der Meulen ook de bijbehorende nokvorsten, gevelpannen en panhaken op voorraad. Bij de keuze van dakpannen zijn er een paar zaken om rekening mee te houden. Soms gelden er stedebouwkundige voorschriften voor dakbedekking in uw regio, bijvoorbeeld voor het soort dakbedekking. En ook de dakhelling is bepalend: dit is de hoek die de vloer maakt met het dakvlak. Als deze dakhelling kleiner is dan 35 graden, past niet elke soort dakpan erop. Houd deze zaken dus in gedachten als u dakpannen wilt aanschaffen.

Nokvorsten en gevelpannen

BPG van der Meulen is een totaalleverancier, dus zijn hier naast dakpannen ook nokvorsten en gevelpannen verkrijgbaar. Nokvorsten houden bij een hellend dak de twee dakhelften stevig vast. Ze voorkomen dat de dakpannen gaan schuiven. Nokvorsten moeten stevig worden bevestigd, zodat ze ook bij zware weersomstandigheden niet verschuiven. Ze vormen een essentieel onderdeel van het dak. Gevelpannen hebben een aflopende hoek aan de kant waar de gevel zit. Er zijn verschillende gevelpannen voor de linker en de rechterkant van het dak.

Beton of keramisch

Dan is er natuurlijk nog de keuze voor het materiaal: gaat u voor betonnen of keramische dakpannen? Betonnen dakpannen zijn lager in prijs en gemakkelijker te leggen, maar keramische dakpannen zijn duurzaam en blijven mooier. Beide soorten hebben dus hun voordelen. De medewerkers van BPG van der Meulen helpen u graag bij de keuze van de juiste dakbedekking.

 


 
Bel mij